GÖLBAŞI’NDA ŞÖLEN BAŞLADI

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni başladı.

Gündem Yayın: 10 Eylül 2026 - Perşembe - Güncelleme: 10.09.2026 11:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

GÖLBAŞI’NDA ŞÖLEN BAŞLADI

 Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni başladı.

Atatürk Sahil Parkı’nda gerçekleştirilen şölenin ilk gününde çocuklar birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlenirken, Seğmen ve Mehter eşliğinde gerçekleştirilen sosyal yürüyüş ilçeye ayrı bir coşku kattı. Günün finalinde ise  sanatçı Semicenk sahne aldı.

 Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, AK Parti Ankara Milletvekilileri Murat Alparslan ve Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Abdurrahman Özçelik, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı

Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni, 11 ve 12 Eylül tarihlerinde de Atatürk Sahil Parkı’nda devam edecek. Şölenin ikinci gününde Merve Özbey, final gününde ise Funda Arar sahne alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.