Gölbaşı’nda çoşkulu kutlama…
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kaymakamlık programının yanısıra belediye etkinlikleri ile de çoşkulu şekilde kutlandı.
Gölbaşı’nda çoşkulu kutlama…
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kaymakamlık programının yanısıra belediye etkinlikleri ile de çoşkulu şekilde kutlandı.
Gölbaşı’ndaki okullarda öğrenciler tarafından yapılan kutlamaların yanısıra, Atatürk Sahil Parkı’nda yapılan kutlamaya Erol Rüstemoğlu, eşi Esra Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcı Vekili İbrahim Merttürk, Kurum müdürleri, Siyasi ve STK temsilcileri katıldı.
Sabah Atatürk Anıtına çelenk sunumunu yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler ilgiyle izlendi.
BAKAP 'ta düzenlenen 19 Mayıs geleneksel Ankara yarı maratonu ve halk koşusu gerçekleşti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile bazı muhtarlar ile sporseverler 19 Mayıs Geleneksel Ankara Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nda bir araya geldi.
Akşam üzeri Atatürk Sahil Parkı’nda kutlamalara İrem Derici ve Sultanların Dansı gösterileriyle devam edildi.
İlçemizdeki okullardaki kutlamalarda günün anlamına uygun renkli görüntüler ilgiyle izlendi.





