|
||
Yüksel Uçak engellileri unutmadı | ||
Güncel Olaylar Haberi | ||
![]() |
||
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Uçak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlama mesajı vererek, hükümet çalışmalarını övdü.
Yüksel Uçak, Türkiye nüfusunun yüzde 12’sini engelli vatandaşların oluşturduğunu belirterek, engelli vatandaşların daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürebilmeleri için hükümetin birçok önemli düzenleme yaptığını anlattı.
Yüksel Uçak, “ Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimizle kutlar, başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimize selam ve sevgilerimizi sunarım” diyerek mesajını bitirdi. |
||
|
||
Etiketler: |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.