|
||
THD Gölbaşı Şube Başkanı Uçar'dan düşündüren iddia... | ||
Bayram Türkmez Haberi | ||
![]() |
||
THD Gölbaşı Şube Başkanı Orhan Uçar, "Artık mağduriyet yaşamak istemiyoruz" dedi ancak hangi mağduriyetlerin yaşandığını anlatmadı. Bu konu da yapılan yazılı açıklama şöyle;
"Tüketici Hakları Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Orhan Uçar, kamu kurum ve kuruluşlarında vatandaşların karşılaştığı sorunları ve yaşadığı mağduriyetleri dile getirdi.
İlçe genelinde birçok kamu kurum ve kuruluşunda vatandaşların hizmet alma konusunda mağduriyet yaşadığını ifade eden Uçar, "İlçemizde günden güne insan yoğunluğunun artmasıyla kamu kurum ve kuruluşlarında da iş yükü artış göstermektedir. Birçok kamu kurum ve kuruluşları yetersiz alanlarda hizmet vermeye çalışmaktadır. Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi başta olmak üzere, Gölbaşı Tapu Müdürlüğü, Gölbaşı Noterliği, Gölbaşı Aski Müdürlüğü, Gölbaşı Adliyesi, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü gibi birçok kamu kurum kuruluşları hizmet verdiği nüfusu göz önüne aldığımızda yetersiz kalıyor. Bu kurum ve kuruluşlar yetersiz alanlarda hizmet vermeye çalışıyor. Bunun yanı sıra artan iş yüküyle birlikte personel istihdamının az olmasıyla birlikte kurumlarda hizmeti veren de alan da büyük bir sıkıntı yaşıyor" dedi.
İNSANIMIZ MAĞDURİYET YAŞIYOR
Gölbaşı insanının büyük bir mağduriyet ile karşı karşıya olduğunu söyleyen Orhan Uçar, "İlçemizin nüfusu 130 binlere erişmiş durumda. Yoğun göç alması ve tercih edilen bir ilçe olması münasebetiyle ilçemizde bu tür sıkıntılar oluşuyor. Artan nüfusu göz önüne alarak kamu kurum ve kuruluşlarından insanlarımızın vatandaş odaklı ve daha üstün standartlarda hizmet alması için gerekli önlemlerin yetkililer tarafından alınmasını istiyoruz. Bu tür mağduriyetler ile ilçemizin gündeme gelmesini istemiyoruz. Başta Ankara Bölge Milletvekillerince ve Hükümet yetkililerinin Gölbaşı'na hak ettiği ilgiyi göstermelerini bekliyoruz" diye konuştu.
|
||
|
||
Etiketler: |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.