AK Parti İlçe Başkanı Karaaslan’a STK’lardan destek mi!
Yeni göreve seçilen AKP İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ı Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı İsa Ömercan ziyaret ederek, başarılar diledi.
Dernek Başkanları İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a bazı taleplerini de ileterek çözüm bulunmasını istedi.
İlçe Başkanı Osman Karaaslan’la aynı zamanda akraba olan Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, “Gölbaşı’nın ilçe Tarım Müdürlüğü konusunda kadrolu bir müdürü olmadığını belirterek, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne kadrolu, ilçemize hizmet üreten bir müdürün yöneticilik yapmasını istiyoruz.” dedi.
Göl-Der Başkanı İsa Ömercan’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından seçim öncesi yapılan Konya Yolu geçit projesinin anketinden hangi projeyi halkın talep ettiğinin kimse tarafından bilinmediğini, bu konu da büyükşehir belediyesi tarafından bir açıklama getirilmediğini belirterek, “Yapılacak olan bu yol geçit projesinde hangisinin uygulanacağının açıklanmasını ve uygulanacak projenin de biran önce yapılmasını talep ediyoruz. Başkanım bu konuyu önemle takip ederseniz memnuz oluruz.”dedi.
AKP İlçe Başkanı Osman Karaaslan, İktidar partisi olarak sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “ Sivil Toplum Örgütlerinin talepleri bizler için çok önemlidir. Bizlerin çalışmalarına da yön verecektir. Biz burada sorunları çözmek için varız. Halkımızın her türlü sorununu takip edip, çözüme ulaştırmaya çalışacağız. Bu Konya yolu geçit projesini bizlerde önemsiyoruz. Dün bizlerde buradan şahit olduk. Bir engelli karşıya geçemedi, belki yarım saat bekledi. Bu sorunu yakından takip ediyoruz. Ancak, bildiğim kadarıyla burasının projesi önümüzdeki Mayıs ayında başlanabilir. “dedi. |