|
||
Kaymakam Esmer yeni görevine başladı | ||
Gölbaşı Kaymakamı iken Gaziantep Vali Yardımcısı olarak atanan Şenol Esmer Pazartesi günü yeni görevine başladı. | ||
Güncel Olaylar Haberi | ||
Gölbaşı Kaymakamı iken Gaziantep Vali Yardımcısı olarak atanan Şenol Esmer Pazartesi günü yeni görevine başladı.
Gölbaşı'nda 1 yıl görev yaptıktan sonra tayini çıkan Şenol Esmer'in yeni görev yeri olan Gaziantep Vali Yardımcılığına atanarak ilçemizden gitmesi çoğu vatandaşlarımızı da üzmüştü.
Gaziantep Vali Yardımcısı olarak göreve başlayan Şenol Esmer, Gölbaşılılara selamlarını ileterek, "Ülkemizin her yeri bizim görev yerimiz, biz her zaman görevimizin başında en iyi şekilde hizmet üretmeye devam edeceğiz. "diyerek Gölbaşılılara selamlarını iletti. |
||
|
||
Etiketler: Kaymakam, Esmer, yeni, görevine, başladı, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.