|
||
Hayatımız ipe bağlandı! | ||
Güncel Olaylar Haberi | ||
![]() |
||
AYLİN BAKAR'IN HABERİ
Bunu kim yapacak ?
15 Temmuzda Gölbaşı-Konya yolundaki sapakta trafik kazası meydana gelmişti. Gölbaşı- Konya yolu kaymakamlık sapağı yakınında meydana gelen kazada 10 inek telef olurken, 2 kişi de yaralanmıştı.
Üst taraftaki bariyerler onarılırken kaç hafta geçmesine rağmen kaza sonucunda ışıklandırmadaki olan zarar hala onarılmadı.Onarılmamasının yanında bir iplede yol kenarına tutturuldu.
Bayramın gelmesiyle yolların çok işlek olacağından gece o yolu kullacak olan sürücüler içinde tehdit içeren bu ışıklandırma bir an önce onarılmalıdır.İlla yapılması için birilerinin canının mı yanması gerekiyor sorusuda akıllardan çıkmıyor. |
||
|
||
Etiketler: |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.