30 Mart 2011 - Çarşamba 13:47 |
|
|
Göl-Der Ödül Töreni ve Türkü Şöleni ile Gölbaşı Şenlenecek.. |
|
|
Güncel Olaylar Haberi |
 |
|
GÖLBAŞI ÖDÜL TÖRENİ VE TÜRKÜ ŞÖLENİ İLE ÇOŞACAK..
Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirmne ve Turizm Derneği (GÖL-DER) olarak 2010 yılı içerisinde İlçemize en çok hizmet ödüllendirip, Türkü Şöleni yapacak.
15 Nisan 2011 tarihinde saat 19.00 da Gölbaşı Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Ödül Töreni ve Türkü Şöleni’nde ünlü sanatçı Musa Eroğlu konser verecek.
Başka sürpriz sanatçılarında olduğu programda, 2010 yılında Eğitim alanında Gölbaşı’na en çok Hizmet Edenlere ödül verilecek.
Bu konu da Dernek Başkanı İsa Ömercan şunları söyledi.
“Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği olarak, “Gölbaşı’na Hizmet Edenler Ödül Töreni ve Türkü Şöleni organizasyonu düzenleyeceğiz.
Gölbaşı’na En çok Hizmet Edenleri belirlemek için, ilçemizdeki tüm dinamiklerin görüşlerine başvurduk, görüş aldık.
Bunun için aşağıda belirlenen alanlarda yönetiminizce GÖLBAŞI’NA EN ÇOK HİZMET EDEN KİŞİ VE KURUMLAR HANGİLERİRİDİR! diye sorduk.
Katagori olarak, EĞİTİM ve SOSYAL BÜROKRATLAR alınmıştır.
İlçemizdeki eğitim öğretime katkı veren yardımseverler ile Okullarımızda Ankara yada Türkiye genelinde başarılı olan öğrenci yada yöneticilerin isim listesinin bildirilmesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden istedik.
Diğer taraftan SOSYAL BÜROKRATLAR olarak, sosyal açılım ve sosyal sorumluluk projeleri üreten ve bunu yansıtan yöneticiler olarak belirlenmiştir.
Eğitim konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden liste alınmıştır. Tüm okullardan istenildiği belirtilen başarılı okul, öğrenci ve yöneticiler ile eğitime katkı sunanların listesinin sorumluluğu tamemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne aittir. “dedi. |
|
|
|
Etiketler:
gölder, ödül, töreni, türkü, şöleni, gölbaşı, şenlenecek
|