Gölbaşı Belediyesi’nin yaptırdığı prestij projeler arasında yer alan Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi ile içinde düğün salonu ve yaşlılar evinin bulunduğu Bahçeli Parkı, 22 Eylül 2012 Cumartesi günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın adını ölümsüzleştiren havuz ve spor merkezi ile Bahçeli Parkı’nın açılışları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş tarafından yapacak.
Gölbaşı’na büyük değer katacak olan Bahçeli Parkı’nın açılışı saat 16.00’da, kapalı spor salonunun açılışı ile şelalelin temel atma törenleri ise saat 17.00’de gerçekleştirilecek.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçeye değer katan projelerin birer birer hizmete açıldığını belirterek “Gölbaşılılar istedi, biz de yaptık. Kapalı spor salonumuzun ve Bahçeli Parkımızın yanı sıra modern düğün salonumuz ve yaşlılar evimiz Gölbaşılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
İki prestij projenin büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen Başkan Yakup Odabaşı; Gölbaşı’nı her geçen gün daha da yaşanabilir bir kent yapabilmek için vargüçleriyle çalıştıklarını belirtti. Odabaşı, “Gölbaşı’mızı cazibe merkezi yapabilmek için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Düğün salonu ve yaşlılar evinin de bulunduğu Bahçeli Parkı ile havuz ve spor merkezinin açılması ile Gölbaşı bir büyük eksiğini tamamlamış olacak” diye konuştu.
Başkan Odabaşı daha sonra, şunları söyledi:
“Yaptığımız bu çalışmaların temel amacı, insanımızı şehir hayatının kendilerine sunduklarıyla yetinmekten kurtarıp, artan Gölbaşı nüfusunun sosyal ve doğal iletişimini arttırarak, hayat kalitesine katkı sağlamaktır. Belediye olarak, Gölbaşılı’ların güler yüzü ve mutluluğuna ortak olmak bizi de mutlu ediyor. Parkta tamamlanan düğün salonumuzla, gençlerimizin birlikteliklerine adım attıkları o mutlu güne ev sahipliği yapacağız. 420 kişilik kapasitesiyle düğün salonumuz da Gölbaşı adına büyük bir eksikliği gidermiş olacaktır.”
GÖLBAŞI ŞELALESİNE KAVUŞUYOR
Bu arada, TEK yolu üzerinde bulunan ve Gölbaşı’nın en güzel yerlerinden biri olan alana, 3 kademeden oluşan 18 metre yüksekliğindeki dev şelalenin de temel atma töreni aynı gün gerçekleştirilecek. |