AKP’DE , İNCEK İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ GÜNDEMDEYDİ…
ASLINDA ŞİKAYET SÜRECE OLUP,SONUCA ŞİKAYET EDEN YOK!
AKP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve Belediye Meclis Üyeleri İncek TEK Yapı Kooperatifi İmar Planı değişikliği anlatırken, "Belediye ye arsa çıktıysa bu AK Parti sayesindedir, itirazlarımız ve red vermelerimiz plan değişikliğini bu hale getirmiştir.”diyerek plan değşiikliği sürecindeki eleştiri ve red vermelerinin olumlu etkilerini de anlattılar.
Konu ile ilgili İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, Meclis Üyeleri Hayati Çal, Engin Çelik konuştu.
GÖLBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE
VEKALETEN HAYRETTİN BALCI ATANDI…
Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut’un AKP’den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesi üzerine yerine vekaleten Hayrettin Balcı’nın görevlendirildiği öğrenildi.
Gölbaşı’nda 5 yıl okul müdürlüğü görevini tamamlayanlar arasında bulunan ancakdiğer 5 yılını tamamlayan okul müdürleri başka yerlere tayin olurken,şansı yaver giden Hayrettin Balcı, Gündüzalp İlköğretim Okul Müdürü olarak atanarak yine ilçe de kaldı. Kadrosu orada olmasına rağmen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Balcı, şimdi de ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak vekalet edecek!Balcı, 1 ay vekaleten görev yapacak.
BAŞKAN ODABAŞI, ZİRAAT ODASI’NIN YENİ
YÖNETİMİNE ZİYARET EDİP, BAŞARILAR DİLEDİ…
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Meclis üyeleri Gölbaşı Ziraat Odası'nın yeni yönetimini ziyaret ederek, başarılar diledi.
Yapılan Genel Kurul ile yeniden Başkanlığa seçilen Sadullah Karaaslan ve oda meclis üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve meclis üyeleri başarılar diledi.
Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan ise Başkan Meclis üyeleri yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.
İL GENEL MECLİS ÜYELERİ HALİL YURTSEVEN VE
AYDIN GÜLHAN ALMANYA YOLCUSU…
Ankara İl özel idaresi il genel meclis üyeleri ve il özel idare yetkililerinden oluşan 24 kişilik heyet ile Almanya’ya gidiyor. Gölbaşı’ndan Milliyeçi Hareket Partisi’nden Halil Yurtsever ve Aydın Gülhan Almanya’ya gidecek.
AR-GE komisyonu ile Sanayi ticaret ve esnaf komisyonunun ortak olarak teorik bilgi ,emlak ve yerinde inceleme yapmak üzere Ankara İl genel meclis üyeleri ve İl özel idare yetkililerinden oluşan 24 kişilik heyetle ziyaret edilmesi amacıyla15-20 Mart 2011 tarihinde Almanya Ausburg kentine gidecekler.
MHP’Lİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ FEHMİ KANDEMİR
GURUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU..
Ankara İl Genel Meclisi MHP Gurubu Başkan vekilliğine Fehmi Kandemir getirildi. Gölbaşı’ndan seçilen İl Genel Meclis Üyesi Fehmi Kandemir’in yanı sıra Ünay Uygur Grup Sözcüsü, Mahmut Ekrem Özdemir ise Grup Sekreteri olarak görevlendirildi.
Fehmi Kandemir’e ve çalışma arkadaşlarına Gölbaşı’na hizmet getirmeleri konusnuda başarılar dileriz…
İSTİKAL MARŞINININ KABULÜNÜN
90.YILI. YARIN KUTLANACAK.
İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişinin 90. Yılı Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde kutlanacak
Gölbaşı Kaymakamlığı, İstiklal Marşı'nın Kabul Edilişinin 90. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinliği düzenleyecek.
Kutlama, Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlayacak.
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde devam edecek olan etkinliklerde konuşmalar, şiirler ve oratoryo sunumunun ardından Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü öğrenci korosu “İstiklal Marşı” ve “Kahramanlık Marşlarını” seslendirecek.
HAMİT MERMER’E YAPILAN SALDIRI YİNE KINANDI..ANCAK…
HAMİT MERMER’İ DÖVENLER HALEN YAKALANMADI…
Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında, Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Hamit Mermer'e bir süre önce yapılan saldırı verilen önerge ile tüm meclis üyelerinin ortak kararı ile kınandı
Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hamit Mermer’i dövenler halen yakalanmadı. Kamuoyunda birçok komplo teorilerinin gezdiği Hamit Mermer’e yapılan saldırıyı, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekkınamıştı. AKP İlçe Başkanlığı’da hükümet yetkilileriyle görüşüp bu olayın çözüleceğini belirtmişlerdi.
Ancak, aradan yaklaşık 15 gün geçmesine rağmen halen faillerden bir haber yok. Çeşitli kamere görüntülerin var olduğu açıklanan saldırının faillerinin neden bulunamadığı bir soru işareti olarak dururken, işaret edilen MHP’ye karşı yapılan bir komplo olabileceği de hergeçen gün güçleniyor…
GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDE DSİ’YE UYARI GİTTİ..
MOGAN GÖLÜ TAŞABİLİR…
Gölbaşı Belediyesi Mogan Gölü’ndeki su seviyesinin normal seviyeden 30 cm yükselmesi nedeniyle gerekli çalışmaları başlattı. 1960 yıllarında yaşanan acı olayın bir daha yaşanmaması için Mogan Gölü kıyısındaki işletmeleri uyaran Gölbaşı belediyesi Çevre ve Orman Bakanlığı D.S.İ Genel Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yaparak uyarıda bulundu.
Gölbaşı Belediyesi Çevre Orman Bakanlığı DSİ İl Müdürlüğü’ne ‘’ Başken Ankara’da yoğun kar yağışı sebebiyle Gölbaşı İlçesi Mogan gölünü besleyen havzası nın aşırı kar yağışı alarak dolması, ilerleyen günlerde meteorolojik hava şartlarının getireceği ısınma sebebiyle de karların hızlı erimesi ,Mogan gölünün taşmasına sebeb olacağından çıkış kapaklarının düzenli bir şekilde takip edilerek suyun kontrollü bir şekilde Eymir gölüne bırakılması ,Gölbaşında olası bir afetin önüne geçecektir.’’ Konulu yazı yazarak D.S.İ yetkililerin gerekli işlemi yapması için uyarıda bulundu.”
Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı bölgesinin bir bölümü Mogan Gölü’nün taşmasıyla su altında kaldı.
GÖLBAŞI BELEDİYE SPOR PLAY-OFF DA
2. RANDEVUYA ÇIKIYOR.
Gölbaşı Belediye Spor A Takımı iddiasını sürdürüyor. Bu hafta Gölbaşı Belediye Spor ile Orman Spor 19 Mayıs 1 nolu sahada maç yapacak. 13 Mart 2011 Pazar günü saat 14.15’de yapılacak maça Gölbaşı halkı davet edildi. Gölbaşılılar için Gölbaşı merkez altgeçit yanından servis kaldırılacağı bildirildi. |