|
||
GÖLBAŞI YEŞİLLENMEYE DEVAM EDİYOR | ||
Bayram Türkmez Haberi | ||
![]() |
||
Ankara Valiliğince yürütülen “Ankara Kamu Ağaçlandırma Çalışmaları” kapsamında eş zamanlı olarak ağaç dikimi gerçekleştirildi. Bu kapsamda Gölbaşı İlçesi Hacılar Mahallesinde (K-5 Kavşağı bölgesinde) Kaymakam Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Özçelik, Emniyet Müdürü Cafer Tozluoğlu, Kamu Kurumlarının amir ve müdürleri, bir grup öğretmen ve öğrenci ile Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerinin katılımıyla ağaç dikimi gerçekleştirildi.
Ankara Üniversitesi Kampüsüne ve Hacılar Mahallesi’nde de ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.
Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsünde “50. Yıl Yerleşkemizi Yeşillendiriyoruz; 4 Yılda 10.000 Fidan) projesi kapsamında ağaç dikimi gerçekleştirildi.
Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsündeki ağaç dikme törenine Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ, Üniversitenin Akademik kadrosu ve öğrencilerinin yanı sıra Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir ve Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Erdem Karaağaç katılarak öğrencilerle birlikte ağaç dikti.
Öğrencilerle birlikte ağaç diken Kaymakam CİNBİR “Gölbaşı’nda karşılaştığınız sıkıntıları bana iletebilirsiniz” diyerek, öğrencilere cep telefonu numarası dahil iletişim bilgilerini verdi.
|
||
|
||
Etiketler: |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.