HABER: MERVE ŞAHİN
Gölbaşı Devlet Hastanesi bünyesine son teknoloji ürünü olan MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme) merkezi açılışı yapıldı.
Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin tarafından açılışı yapılan Gölbaşı Devlet Hastanesi MR servisi günde 60 hastaya hizmet verecek.
MR Merkezi açılışına, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Odabaşı, Başhekim Op. Dr. Arslan Kağan Arslan, Yunus Emre Derneği Başkanı Hayrullah Başer, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, Belediye eski Başkanlarından Mümtaz Sarıtaş ve Cevdet Kara, İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar ve hastane personeli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Gölbaşı Hastanesi Başhekimi Arslan yaparken, gerçekleştirilen yenilikler ve hizmetlerle katılımcılara bilgilendirdi.
MR Bölümünün açılmasında büyük destek verdiğini belirten, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve eski başkan Ramazan Şimşek’e ve idari personele de katkılarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından MR Merkezinin açılış kurdelesi kesilerek, merkez ve cihazlar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Kaymakam Raşit Zengin de MR cihazını tanıtımına katkı vermek amacıyla sembolik fotoğraf çektirdi.
MR merkezi, 1 Radyoloji Uzmanı, 2 teknisyen, 1 sekreter ile günlük ortalama 60 hastaya daha kaliteli hizmet verebilecek.
www.golbasinethaber.com |