|
||
Gençlere verilen değer nedir! | ||
Güncel Olaylar Haberi | ||
![]() |
||
GENÇLERE VERİLEN DEĞER NEDİR ÜLKEMİZDE?
Türkiye de 12 Milyon 782 bin genç var iken gençlere yapılan neler var? Ülkemizde son yıllarda kadına şiddet ön plana çıktı ve çok değer gören bir olay oldu peki ya gençler? Hiç mi önemi yok bu ülke için gençlerin?
Evet yerelden alalım bu konuyu biraz Gölbaşında gençlere yönelik neler var devletin yaptığı stk ların yaptığı ne tür çalışmalar var şimdi var olan belli başlı yerleri sayalım;
1)Rauf Denktaş Spor Salonu 2)Halk Eğitim Merkezi 3)Belediyenin açtığı kurslar 4)Belediye ve Spor Bakanlığına ait halı sahalar
peki bunlara gençlerin verdiği değer ne %40 lık kesim peki ya diğer gençler niçin buralarda yoklar bunları oraya çekecek hiçbirşey yok mu yada gençlere yönelik yapılacak hiç bir iş yok mu Belediyelerde Halkın refahı için var olan meclis üyeleri var peki ya onlar neden ses çıkarmıyorlar? Halk demek genç demek sadece seçimden seçime kullanılan aktör demek mi gözünüzde! Son aylarda ülkemizde olan olaylardan bahsedelim: Adana da 1.olay 15 yaşındaki kızla sosyal medyada tanışan genç kuzeninide çağırıp kızla şişe cevirmece oynayıp çıplak fotoğraflar çekip kızı tehtit edip birlikte oluyorlar. 2.olay Adana da mobilya mağazasında asistanlık yapan geç kız platonik aşığı tarafından darp edilip teyzesine bırakılıyor ve yaşam mücadelesini kaybediyor. 3.olay yine Adana sevgililer günü işyerinden geç çıkan 17 yaşındaki Mahmut ALtınsöz mekan sahibine ulaşım aracı yok eve bırakır mısın diyor adam bırakamam deyip sarhoş kafayla mekandan aldığı bıçakla genci bıçaklıyor olay yerine gelen arkadaşları adamı darp ediyor. 4.olay ve bence ANKARA ya başkente yakışmayan bir olay Kızılay AVM de meydana geliyor 6. kata cıkan genç sevgililer bi anda korkuluklara çıkıp intihar ediyor ve çantalarında kimlikleri bile yok gençlerin bu hale gelmesinin sebebi nedir ? evet ulusal basın kadınlara verdiği tepkiyi neden gençlere vermiyorlar GENÇ demek bu ülkede ne demek ? Gölbaşında aktif olan 3 siyasi parti var büyük olarak AK PARTİ, CUMHURİYET HALK PARTİSİ VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ bunlar gençler için neler yapıyor evet bir diğeri de seçimden seçime kendini öne atan SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DERNEKLER gençler için ne yapıyorlar bilen var mı? Belediye evet aslında en önemli kurum gençler için neler yapıldı hangi imkanlar fırsatlar verildi ? Meclis üyeleri neler yaptı neden sessiz kalıyorlar ?
Unutmayalım ki Gençler de kadınlar kadar önemli ve değerlidir bu ülkede...
Haber kaynakları : http://beyazgazete.com/haber/2016/2/16/iki-kuzen-ciplak-fotograflariyla-tehdit-ettikleri-kiz-cocuguyla-sise-cevirip-birlikte-oldu-3119569.html http://beyazgazete.com/haber/2016/2/15/platonik-asiginin-komalik-ettigi-genc-kiz-hayatini-kaybetti-3119391.html http://beyazgazete.com/haber/2016/2/15/is-cikisi-eve-gitmek-icin-arac-isteyen-personelini-oldurdu-3118730.html http://www.haberturk.com/gundem/haber/1196125-avmde-2-kisi-hayatini-kaybetti |
||
|
||
Etiketler: |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.