|
||
CHP GÖLBAŞI ADAYINI AÇIKLADI... | ||
Güncel Olaylar Haberi | ||
![]() |
||
CHP Eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ercan Şimşek Belediye Başkan Adayı oldu.
Toplantı sonrasında Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç tarafından yapılan yazılı açıklamada, 295 yerleşim bölgesinde belediye başkan adaylarının isimlerinin belirlendiği kaydedildi. Bunlar arasında Gölbaşı’da bulunuyor. CHP Eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ercan Şimşek Belediye Başkan Adayı oldu.
PM kararı ile kesinleşen ilçe belediye başkan adayları arasında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Mehmet Kocadon'un, Ankara'nın Akyurt ilçesinde Gürsel Kıranoğlu, Bala ilçesinde Müslim Coşar, Beypazarı ilçesinde Abdullah Özdemir, Evren ilçesinde Emrullah Eren, Gölbaşı ilçesinde Ercan Şimşek, Haymana ilçesinde Celal Çetin, Kalecik ilçesinde Nevzat Şahin, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Fikret Akova, Hatay'ın Antakya ilçesinde Ramiz Parlar, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Sefa Sirmen ve Ordu'nun Ulubey ilçesinde Sami Torun bulunuyor. 2009 yerel seçimlerinde CHP'den Av. Özgür Sağlam Belediye Başkanı olmuştu ve 3. parti olmuş 2 Belediye Meclis Üyesi seçilmişti. Meclis Üyelerinden birisi şu andaki Ercan Şimşek, diğeri de Yusuf Aksakal olup bu dönem Belediye de CHP'yi temsil ettiler.
Belediye Başkan adayı olan Ercan Şimşek'in meclis üyelik sıralamasında ilk sırayı Av.Özgür Sağlam'a vereceği öngörülüyor. Diğer taraftan CHP üyeliği bulunan Hürriyet Ergezer'in de CHP'den istifa ettiği ve MHP'ye meclis üyeliği için dosya verdiği öğrenildi. CHP'de Belediye Başkan Aday Adayı olan Cemal Kaman'ın da meclis üyesi listelerinde yerini alacağı öne sürüldü. |
||
|
||
Etiketler: |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.