|
||
Çarakkale için mesajlar verdiler | ||
Güncel Olaylar Haberi | ||
![]() |
||
BELEDİYE BAŞKANI YAKUP ODABAŞI : ÇANAKKALE ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK DEDİ..
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, Gölbaşılılara müjde verdi. Başkan Odabaşı, Türk milletinin varoluş simgesi olan Çanakkale’yi tüm Gölbaşılıların 100. yıldönümünde göreceğini bildirdi Çanakkale zaferinin en iyi şekilde anlatılması ecdadımıza ve şehitlerimize olan bir vefa borcumuzdur. Bu nedenle de Gölbaşı Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızın atalarının kahramanlık diyarı Çanakkale’yi görmesi için seferber olduk. İnşallah zaferin 100. yıldönümünde Çanakkale’yi görmeyen hiçbir Gölbaşılı hemşehrimiz kalmayacak. Bu yıldönümü vesilesiyle Türk vatanını canları pahasına koruyan başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz milletimizin kahraman evlatlarını ve şehitlerimizi bir kere daha minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”
AK PARTİ İL BAŞKANI MURAT ALPARSLAN KUTLAYIP, GERİDE KALANLARI YAD ETTİ..
Tarihimiz büyük zaferlerle, başarılarla doludur. Ama Çanakkale'de Mehmetçiğin kanıyla yazdığı büyük kahramanlık destanı, Kurtuluş Savaşı'nın yolunu açtığı kadar, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden şahlanışının da abidesi olmuştur. Çanakkale Deniz Zaferi tarihin akışını köklü şekilde değiştirmiş, neticesi çok kesin, tarihe altın harflerle yazılmış, bugünkü bağımsız ve özgür devletimizin kurulmasında büyük etkisi olan fevkalade bir zaferdir.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümünün ve Şehitler Günü’nün kutlu olmasını diliyorum. Mehmet Akif’in “Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi” dediği büyük kahramanlar, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.
ERCAN ŞİMŞEK MEVLÜT OKUTACAK..
CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü'' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şimşek mesajında şöyle dedi: ''Her inanç ve ırktan şehidimiz Çanakkale’de yan yana durarak kardeşlik tohumları ektiler.
Edirne'den; Diyarbakır’dan, Kastamonu’dan, Bursa’dan, Malatya’dan, Ağrı’dan özetle Anadolu’nun her köşesinden, her bucağından koşup şehit düşen Çanakkale’yi geçilmez kılan şehitlerimizi saygıyla sevgiyle anıyorum. Onlar olmasaydı, bugün burada olamazdık. Onlara çok şey borçluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Zaferi'nin her kademedeki yiğitlerini içtenlikle selamlıyor, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.” CHP'liler ayrıca Merkez Cami'de mevlüt okutacak.
BEKİR ÖDEMİŞ ZİYARET ETTİ.. DSP Çankaya Belediye Başkan Adayı Bekir Ödemiş 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99.yıl Dönümü vesilesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. |
||
|
||
Etiketler: |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.